KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

NORMSTAHL g60 prémium garázskapu

AUTOMATIKA rendszerek: Bordásszíjas intelligens ULTRA energiatakarékos plafon, garázskapu húzó motorok 600 - 800N, 230V, (lágyindítás, végálláslassítás, visszanyitás, akadályérzékelés, önteszt, nyomatékállítás, gyorsjárás (QUICK) kapurázkódás-védelem (ANTI-CRUSHING))

NORMSTAHL nemcsak minőségi anyagokból gyártja, garázskapuit, hanem az anyacég akár 10-15 évre visszamenően is biztosítja ugyanazt a csere alkatrészt kapuihoz.Ezek az általános jellemzők emelik a NORMSTAHL g60 garázskaput a prémium kategóriájú kapuk közé.

Sajnos ma a garázskapu gyártásban (feltűnően olcsó garázskapuk) megszokott tény, a silány alapanyag mellett, hogy rendszeresen más az alkatrész beszállítója a gyártónak, és pár év múlva nem biztosított a csere, vagy valami után gyártott akármit küldenek.

g60 garázskapu mintázatok:

LINE TREND STYLE CLASSIC ELLIPSE

g60 garázskapu felületek:

BRILLANT WOODGRAIN

g60 garázskapu beépítési méretek:

g60 garázskapu belső beépített nézet:

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása: A kerwin kaputechnika a NORMSTAHL g60 garázskaput, kifejezetten azoknak ajánlja akik magas műszaki tartalommal, egyedülállóan magas hőszigetelési tényezővel rendelkező , biztonsági szempontból rendkívül gyermekbarát, igényes megjelenésű garázskaput szeretnének. Szeméyes tapasztalat alapján, a g60, rendkívül csendes járású, megbízható üzemű, kiválló hőszígetelésű és jó anyagminőségű garázskapu. Alkatrészháttér a Svéd központi gyárból rendelhető, és nem utángyártott névtelen valamit küld a gyár.
web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!