KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

NORMSTAHL g60 prémium garázskapu

A NORMSTAHL g60 szekcionált garázskapu nemcsak megjelenésében, hanem egyedülálló műszaki tartalmában is tükrözi a Svéd és Német (ötvözött) minőséget!
A garázskapu magas műszaki színvonalát jellemzi:

VASALAT: masszív, megbízható, precízen illeszkedő (Németországban készülő) garázskapu-vasalat rendszer, amely a jelenleg a forgalomban lévő kapuk, garázskapu-vasalataihoz képest 10-15%-al több anyagot tartalmaz. Speciális bevonatú csapágyazott garázskapu-görgők (alsó megvezető görgő duplázott!), valamint gumibevonatú bowden-bakok, amik biztosítják működés közben is a garázskapu rendkívül csendes futását.

BIZTONSÁG: belső teljesen rejtett, zárt garázskapu sínrendszer , ami nemcsak zárt helyzetben, de működés közben is biztosítja a teljes körű külső-belső újbecsípődés védelmet mind nekünk mind gyermekeink számára. Nincs belűről szabadon lévő görgő, bowden, és félig előfeszített garázskapu rúgó, ami magában hordozza a veszélyt. A húzórugó rendszer a mennyezeten helyezkedik el amely biztosítja, hogy a garázskapu nyitási helyzeteiben, az oldalsínekben ne legyen rendkívül balesetveszélyes félig előfeszített rúgó valamint bowden, ami gyermekeink számára akár életveszélyes lehet, szakadás vagy törés esetén! A rugótörés védelemet valamint az akadályérzékelést, elektronikus úton a NORMSTAHL garázskapu automatika biztosítja. Az autoamata garázskapu felszereltsége bővíthető. További biztonsági kiegészítők csatlakoztathatók (biztonsági infrasorompó, biztonsági visszajelző lámpa és élvédelem ).

LAMELLA: 42mm-en hőszigetelt, 5m-s garázskapu kivitelnél a felső motor áltat tolt lamella tartalmazza a lamella merevítő vasalatot teljes lamella hosszon! A garázskapu lamellák gyártási helye: Svédország

HŐSZIGETELÉS: K=1,00-1,20 W/m2K kiemelt értékű (letöltés) a jelenlegi piacon lévő garázskapuk közül egyedül állóan magas, hő áteresztési tényező (teli felületen), ami gyárilag bemért és a garázskapu adattábláján feltüntetett! 3cm széles garázskapu oldaltömítések, és forgatható alsó garázskapu tömítés a kiváló hőszigetelés és a légkondicionálás érdekében! A jó K érték eléréséhez a NORMSTAHL a fent említett konstrukciós megoldásokon kívül, minőségi PU kihabosítást, lamella réskitöltést valamint integrált tömítést alkalmaz.

FELÜLETKEZELÉS: Porszórt, galavanizált acél garázskapu-lamella, kétszeres beégetett időjárásálló festéssel készül!

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!