KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com
NORMSTAHL EURO TOP prémium garázskapu (oldalra nyíló)

LAMELLA: 40mm vastag acél galvanizált porszórt lamella, amely megfelelő vastagságú anyagból készül, hogy a garázskapu CLASS 4 szélterhelési osztállyal rendelkezzen. Ezzel az értékkel egyedülálló a NORMSTAHL a piacon.

HŐSZIGETELÉS: A kapu minden illesztése tömített. Felső és alsó és oldalsó ipari kefés tömítés, integrált szekciók közötti tömítés. Az oldalsó eloxált ALU profil tartalmazza a minőségi gumitömítést, és itt található a résszelőztetést is, ami egy minimális átszellőzést biztosít a garázs számára a penész ellen. Ez a szellőzés variálható. K=1,40-1,60 W/m2K Szakszerűen beépített kapunál!

FELÜLETKEZELÉS: Magas minőségű Colofer teljesen sima felületkezelés. Egyedi színválasztékkal (13 egyedi szín, és 13 egyedi fadekor).

AUTOMATIKA: Bordásszíjas intelligens ULTRA energiatakarékos plafon, garázskapu húzó motorok 600 - 800N, 230V, (lágyindítás, végálláslassítás, visszanyitás, akadályérzékelés, önteszt, nyomatékállítás, gyorsjárás (QUICK) kapurázkódás-védelem (ANTI-CRUSHING))

KAPU VÁLTOZATOK:

  1. TOPLINE-ISO
  2. TOPTREND-ISO
  3. TOPFLAIR-ISO
  4. TOPSTYLE-ISO
  5. TOPCLASSIC-ISO
  6. DESIGN KAPUK
  7. ALU KERETKAPU
  8. ALU FABORÍTÁSÚ KERETKAPU
  9. ALU KERETKAPU LONGLIFE ALU BURKOLATTAL

NORMSTAHL EURO-TOP garázskapu prospektus (pdf) >>

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása: A NORMSTAHL EURO TOP sorozatot, azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk akik igazán exkluzív egyedi megjelenésű különleges garázskaput szeretnének.
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!
web design: kerwin (kaputechnika)