KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

NORMSTAHL EURO TOP prémium garázskapu (oldalra nyíló)

A NORMSTAHL EURO TOP Svéd oldalra nyíló szekcionált garázskapu a kapuk elit kategóriáját képviseli. Azok számára javasoljuk, akik egy igazán egyedi exkluzív megjelenésű garázskaput szeretnének. Itt szintén a mérnöki precizitás a garázskapu összes alkatrészén tükröződik. Átgondolt garázskapu felépítés, kiváló szerelhetőség, egyedi garázskapu műszaki tartalom valamint lehetőségek tárháza a variációkban! Nincs szükség garázskapu személybejáróra, hiszen addig nyitjuk, a garázskaput ameddig szükség van rá. Exkluzív külön kérhető süllyesztett lap kilincs, ami igény esetén WK2 betörésvédelmi szettel igényelhető. Akár 12m szélességig és 3,5 méter magasságig egyedileg gyártható.
VASALAT: a NORMSTAHL TOP oldalra nyíló szekcionált garázskapu nem rendelkezik mennyezeti sínrendszerrel. Teljesen szabaddá teszi a garázs felső terét. Abszolút gazdaságos térkihasználás az oldalfal mellé való nyitásnak köszönhetően. A garázs szemöldök, valamint oldalfalán elhelyezkedő sínrendszer tartja a függőlegesen elfordított garázskapu lamellákat. Az alsó aljzatba integrálható nemesacél lakkbevonatú garázskapu vasalat pozícionálja a lamella futását. A NORMSTAHL EURO TOP oldalra nyíló szekcionált garázskapu nem rendelkezik rugórendszerrel, ami egyben teljesen kizárja a rúgótörést, valamint a rúgórendszerből adódó hibákat. Ezáltal kevés alkatrészt tartalmaz, ami növeli a garázskapu megbízhatóságát. Dupla függesztő görgők a gördülő ellenállás csökkentése érdekében. Speciális kialakításuk rendkívül csendes kapufutást eredményez. Az oldalra nyíló garázskapu ívvezetése változtatható, ezért tetszőleges garázs varációkhoz illeszthető a sínrendszer, ami jelentősen megnöveli a lehetőségét az extrém beépítés terén.

BIZTONSÁG: a NORMSTAHL EURO TOP oldalra nyíló garázskapu alapfelszereltségében a 2-es ellenállási osztályba sorolt alkatrészekkel rendelkezik. Az ellenállási tesztek szerint DIN V ENV 1627 sz. EU szabványnak megfelelnek. Pld: a lekerekített exkluzív süllyesztett zárdoboz védi a hengerzárat a külső hozzáféréstől, Szabadalmaztatott WK2 – es (betörés védelmi) zárrendszer, ami hárompontos reteszelést biztosít minden lezárt garázskapu esetén. Maximális biztonság az újbecsípődés terén is, a teljesen takart egyedi csapos illesztéseknek köszönhetően. Ez a biztonsági szint a NORMSTAHL oldalra nyíló garázskapuk magas minőségét és elit kategóriáját jellemzi.

KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!
web design: kerwin (kaputechnika)