KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

NORMSTAHL EURO-ISO prémium garázskapu (mennyezeti)

A NORMSTAHL EURO-ISO Svéd szekcionált garázskapu műszaki tartalomban, kidolgozottságban, külső esztétikában a felső kategóriát képviseli (Gyártási hely: Németország). Azok számára javasoljuk, akik az igényes finom kidolgozottságot a variálható egyediséget és a megbízhatóságot szeretnék otthonukban. A mérnöki precizitás a garázskapu összes alkatrészén tükröződik. Átgondolt garázskapu felépítés, kiváló szerelhetőség, egyedi garázskapu műszaki tartalom valamint lehetőségek tárháza a kapu variációkban! A NORMSTAHL EURO-ISO kapuknál mind az ügyfelek mind a beépítők számára kedveztek a mérnökök.

VASALAT: rendkívül robosztus masszív garázskapu vasalat rendszer, ami kifejezetten a kapu mechanikai szilárdságának növelése érdekében készült. Galvanizált garázskapu elemek, műanyag ívvel ellátott sín rendszer, valamint dupla tandemgörgő minden garázskapu szekció összetételénél , amik rendkívül csökkentik minden átfordulásnál a garázskapu futási zaját, valamint a gördülő ellenállást. Ezáltal hosszútávon kisseb a garázskapu görgő kopás. Acél vasalat az ív megerősítéséhez . A garázskapu lamellák egyedi módon nem zsanérral vannak illesztve, hanem csapos megoldással. Ez a megoldás teljesen kizárja az esetleges kellemetlen működési zajt. Minden összetétel, valamint az alacsony sínvezetésű garázskapuk esetén a hátsó bowden dob, csak szerszámmal bontható műanyag védőburkolattal takart a benyúlás ellen. A NORMSTAHL EURO-ISO sorozatú garázskapuk tekintélyt parancsoló vasalat rendszerrel rendelkeznek.

BIZTONSÁG: a NORMSTAHL EURO garázskapuk alapfelszereltségükben a 2-es ellenállási osztályba sorolt alkatrészekkel szereltek. Az ellenállási tesztek szerint DIN V ENV 1627 sz. EU szabványnak megfelelnek. Pld: a lekerekített exkluzív süllyesztett zárdoboz védi a hengerzárat a külső hozzáféréstől , Szabadalmaztatott WK2 – es (betörés védelmi) garázskapu zárrendszer , ami hárompontos reteszelést biztosít minden lezárt garázskapu esetén. Az oldalsín speciális perforációjának köszönhetően kimozdíthatatlanok a lamellák a helyükről. A felső futógörgő egy úgynevezett elutasítót tartalmaz, ami szintén lehetetlenné teszi a felső lamella oldalirányú kiemelését. Valamint a NORMSTAHL egy egyedileg felszerelt alkatrésszel rendelkezik, ami szintén csak a NOMSTAHL EURO ISO garázskapuk jellemzője, az un. felső befutó, vagy pozícionáló vasalat, ami az elutasítóval és a hárompontos reteszeléssel együtt egy táblát alkot. Ez behatolás esetén lehetetlenné teszi a garázskaput bármilyen oldal irányú kiemelésre.ovábbi 2 – es betörési osztályt erősítő felszereltség: garázskapu hajtómű csatlakozó konzol burkolat és benyúlásgátló-vasalat, ami védi a plafonmotor és a garázskapu csatlakozási pontját az erőszakos benyúlástól.

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!