KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

NORMSTAHL billenő prémium garázskapu (mennyezeti, önhordó!)

A NORMSTAHL billenő garázskapukat alapkivitelben öt színben és hét mintázattal kínáljuk, azok számára, akik billenő kapuból is a leget szeretnék. Speciális vasalattal, és biztonsági kiegészítőkkel, egyhéjú szigeteletlen kivitelben, ideális a külső fűtetlen garázsok nyílászáróinak. Minden garázskapu automatizáláshoz előkészített, és utólag szigetelhető 20mm-es belső szigeteléssel. Akár 5.5m szélességig és 3 méter magasságig egyedileg gyártható akár személybejárós változatban.

VASALAT: a NORMSTAHL billenő garázskapu nem rendelkezik mennyezeti sínrendszerrel . Önhordó szerkezet lehetővé teszi, hogy megváljunk a zavaró mennyezeti rögzítésektől. Masszív takart garázskapu vasalatok, alsó galvanizált záró profil , és műanyag záró profil teszi lehetővé a tökéletes illeszkedést zárás esetén. Igény esetén a NORMSTAHL billenő garázskapu küszöb nélkül is szerelhető (Kérjen bővebb felvilágosítást a küszöb nélküli szerelésről!) A minőségi görgőknek köszönhetően a garázskapu rendkívül halk működéssel rendelkezik.

BIZTONSÁG: Alsó kétpontos reteszelés lehetővé teszi az illetéktelen behatolást. A húzórugók védőburkolattal rendelkeznek a belső ujjbecsípődés ellen .

HŐSZIGETELÉS: Alapesetben a NORMSTAHL billenő garázskapuk egyhéjú kivitelben kerülnek leszállításra. Utólagosan minden garázskapu szigetelhető 20mm-es belső szigeteléssel.

FELÜLETKEZELÉS: Magas minőségű szinterezett műanyag bevonatos Colofer teljesen sima felületkezelés. Nincs heggesztett elem a hapun. Kizárólag szegecseléssel illeszkednek a garázskapu elemek egymáshoz a maximális korrózió védelem érdekében.

KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!
web design: kerwin (kaputechnika)